Salen er et godt valg når du ønsker Norgesferie !

2021 byr på nye muligheter for å besøke villmarken i Salen. Så snart veiene er tørre og framkommelige etter vinteren, åpner vi for utleie av utmarksgårdene. Dette vil vanligvis være i slutten av mai.

2020 har vært et utfordrende år for oss alle, og vi har måttet tilpasse oss en ny hverdag. Det har blitt innført en del restriksjoner og reiseråd vi ikke tidligere har måttet tenke over, og en del av disse restriksjonene handler om reiser, både fritids- og jobbrelaterte.

Det er ingenting i veien for at familier eller venner kan besøke våre utleiegårder i Salen – men vi henviser til enhver tid å følge anbefalinger, råd og eventuelle forbud som skulle komme. Vi opprettholder våre rengjøringsrutiner som vi innførte forrige år, som standard for 2021 også.

 

Bevilg deg en rolig ferie i herlige omgivelser. Bookingen er i gang, og vi har allerede merket en stor interesse for årets sesong.

Fiskekort er nå lagt ut for salg på nett. Vi er veldig interessert i at fangsten blir registrert så fort som mulig, og ønsker derfor  at du går inn på denne nettsiden raskest mulig for å fylle ut fangstrapport etter fisketuren.  Den/de som melder inn fangst innen 14 dager fra fangsttidspunkt er med på trekning av premier. Premiene vil være fiskekort på FACs eiendom.

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev, og motta informasjon fra oss. Påmelding her !

 

Kontakt oss gjerne, så bidrar vi til den gode opplevelsen i sommer. E-post: firmapost@collett.no