Arrangement og kurs

Nikon 05.06.12 135

 

Ved å velge å holde kurs, møter eller seminarer på Hende Gård har man naturen som sine nære omgivelser. Gården ligger vakkert til ved Salsvatn i Salen,  omtrent 45 minutters kjøring fra Namsos. Her er det stille og rolig med store muligheter for at ville dyr som elg kommer på besøk.

Møterommet har plass til ca. 40 møtedeltaker, og ved selskaper mellom 50 og 60 personer. Her får møtet fult fokus, og en perfekt arena for aktiviteter under og etter møteslutt. Her er det fritt for telefondekning og andre forstyrrelser.

 

Bespisning og servering kan gjøres av oss. Da kan vi friste med en egen meny, med mat inspirert fra naturen og hovedsaklig av vilt, og råvarer med regional tilknyting. Mat laget over åpen flamme, rustikt og nymoderne tradisjonelt. Om gruppen ønsker, er det også morsomt å delta i matlagingen, dette også som en del av arrangementet.

Matservering kan en også ordne selv. Anretningskjøkkenet er innredet med kjølerom, oppvaskmaskin og gasskomfyr.

 

 

DSC00595

 

 

Om det er behov for overnatting er det sengeplasser for 16 personer, 6 på låven og 10 i hovedhuset. I tillegg har gamma overnattingskapasitet for omtrent 20 personer, og om det er behov for flere til overnatting er det anskaffet feltsenger som kan rigges opp hvor som helst.

 

DSC_0089 2