Hende Gård, gården med mange muligheter

Hende er det perfekte stedet for samlinger hvor du vil ha noe ekstra å oppleve samtidig med arrangementet. Gården ligger ved Breivika i Salsvatn og har mange og varierte naturopplevelser å by på. Både barn og voksne vil elske å utforske naturen i de unike omårdene i Salen.

Hende er altså godt egnet for de som ønsker å dra mange sammen, – og hvor det er lett å kombinere båtturer på Salsvatn med de mange turmuligheter som ligger i områdene ikke langt fra gården. Her kan spesielt nevnes kanopadling i Storengan hvor en kan oppleve å komme nært inn på fugler og dyr som vader i strandkanten. To kanoer er til disposisjon med padling i Storengelva og videre innover i Storengvatna. I disse vannene er det godt med fjellørret og rør av bra kvalitet. For fiskeinteresserte er det også å anbefale å prøve seg i Salsvatnet, Lissvatnet og i Hendeelva.

I hovedhuset er det soveplass til 10 personer fordelt på 4 soverom. Det er innlagt vann og strøm slik at det er baderom med dusj og WC i 2. etasje. Huset inneholder ellers ei stor stue med spiseplass til 14 personer og kjøkken med bl.a. gasskomfyr og oppvaskmaskin.

I nærheten av tunet er det bygget ei stor gamme med ildsted, og om ønskelig soveplass for inntil 25 personer Nede ved Salsvatn er en flott gapahuk med ildsted foran hvor en kan kose seg med god mat og drikke i de lyse sommerkvelder. Når høstmøret faller på kan det være godt å ty inn i «Gammelstu» ute på gårdstunet. Huset inneholder en stor peis som gir en lun varme i rommet, – og det er bord og sitteplasser for opp til 30 personer her.

I fjøset er det plass til større grupper på opp til 50 personer.

Kontakt oss for å booke din opplevelse på Hende Gård